Anon
Inregistrandu-te castigi puncte!
Login  Inregistreaza-te!
.
Studii despre jocuri
Studii despre jocuri
Articol scris de: admin1, 17, 10:37 - 0 comments


Salut!

Astazi iti voi prezenta mai multe studii si cercetari de specialitate in privinta jocurilor, nu neaparata legate de aceste jocuri cu bile, dar.. legate de jocuri in general.

Efectele jocurilor asupra noastra

Un raport al comitetului parlamentar al Uniunii Europene publicat in februarie 2009 ne spune ca "jocurile video sunt bune pentru cei mici deoarece, le sporeste nivelul de creativitate, le sporeste spiritul de echipa si le stimuleaza invatarea lucrurilor noi precum si gandirea strategica". Sincer, le dau dreptate, insa depinde si despre ce jocuri vorbim. Una este sa joace un copil Bonkheads si alta e sa joace DOOM 2. 

Se pare ca si UE imi da dreptate, acestia recunoscand faptul ca nu toate jocurile sunt bune pentru copii, la fel cum nici anumite carti sau chiar filme, adresate adultilor mai mult, nu sunt recomandate pentru copii. Nu va ganditi la prostii.. era vorba de violenta, mai mult! :))

Deci, daca vreti sa va relaxati jucati-va jocuri cu bile! De ce? Pentru ca e amuzant sa iei o pauza, sa te deconectezi de la stres si sa te relaxezi putin facand cateva click-uri. E drept, s-ar putea sa te ambitionezi putin (mai mult) daca vrei sa te joci jocuri cu Candy Crush dar, chiar si asa - te va ajuta sa iti depasesti limitele.
O alta stire destul de naspa ne spune faptul ca, in SUA - principalul motiv al studentilor de a renunta la liceu este dependenta de World of Warcraft... autch! Din fericire, noi nu avem World of Warcraft pe site :))

Asadar, aceste jocuri cu bile sunt mai mult decat bune pentru cateva minute (nu exagerati!) de relaxare si distractie, dar.. mai apoi, back to work!

News comments
Log-in to add a comment
Jocurile tale preferate
Log-in to save favourites

X
Exit fullscreen