Anon
Inregistrandu-te castigi puncte!
Login  Inregistreaza-te!
.
Jucarii din lemn, premergatoare si mai tarziu jocuri gratis online
Copilaria este perioada jucatului, fara doar si poate - cu totii cunoastem acest fapt. Perioada copilariei este strans legata de jocuri, de jucarii din lemn, de jocuri amuzante, basme si desene animate. Multi sustin faptul ca aceasta perioada este cea mai frumoasa perioada a vietii. Unii contrazic, altii confirma aceasta parere. Putem spune cu totii cu siguranta ca perioada copilariei este perioada puritatii, a zambetelor sincere, a bucuriei sincere si a vietii fara stres si griji.

O data cu avansarea in varsta incepem sa cunoastem viata, sa cunoastem notiunea de "problema", "responsabilitate" si "maturitate". Lucrurile devin mai complexe, iar fericirea incepe sa vina din lucruri din ce in ce mai complexe. Daca in perioada copilariei poti fi fericit dintr-un desen animat, dintr-o inghetata sau dintr-o plimbare in parc, la varsta maturitatii fericirea vine pentru marea majoritate a oamenilor din dimensiunea casei in care traiesti, din modelul masinii sau, varianta cea mai fericita - din casatorie. Iar casatoria este probabil urmata de o retraire a copilariei, o data cu nasterea propriului tau copilas.

Putem filosofa destul de mult pe aceasta tema, fiind cu siguranta un subiect demn de filosofat, insa ideea de baza este ca acesti juniori au nevoie de tot ce este mai bun, in timp ce isi traiesc una din cele mai simple, fericite si "fara-de-griji" perioade ale vietii lor. Sfatul nostru este sa ii ajutati sa se joace, sa se bucure de copilarie - si nu prin cumpararea de tablete si laptopuri scumpe sau smartphone-uri, NICIDECUM! Copilaria trebuie sa fie simpla si pura, cumparati-le jucarii din lemn personalizate - pe care le vor indragi iar atunci cand vor creste mari vor fi atasati puternic de aceste jucarii si le vor aprecia, si va vor aprecia pentru faptul ca le-ati oferit ceea ce au avut nevoie - jucarii reale, nu jucarii virtuale sau gadget-uri in fata carora sa-si iroseasca perioada copilariei.

Totodata, este foarte recomandat sa ii invatati sa iasa in parc, sa socializeze (si nu pe Facebook sau Twitter, ci fata in fata, in viata reala - unde o sa traiasca), sa se joace de-a v-ati ascunselea, gardiana 10, sotron si alte jocuri minunate care ne-au facut si noua copilaria frumoasa.

Oamenii deosebiti si parintii deosebiti care reusesc sa inteleaga aceste lucruri se vor bucura de un magazin online de o calitate la fel de deosebita - Iaia.ro. Un magazin online creat din pasiunea pentru copii si din dorinta de a le pune la dispozitie jucarii educative, care le vor dezvolta inteligenta si aptitudinile. Pentru cadouri deosebite, fie ca vorbim de jucarii din lemn, jucarii personalizate, mergatoare, premergatoare si multe altele... va recomandam Iaia.ro, un magazin al copilariei! :)

News comments
Log-in to add a comment
Jocurile tale preferate
Log-in to save favourites

X
Exit fullscreen