Anon
Inregistrandu-te castigi puncte!
Login  Inregistreaza-te!
.
Jocuri cu Candy Crush
Jocuri cu Candy Crush
Articol scris de: admin1, 07, 12:34 - 0 comments

Candy Crush a fost si este un joc care a facut senzatie la momentul aparitiei si care inca starneste valuri. In jocurile de tip Candy Crush trebuie sa aliniati 3 sau mai multe bile in sir pentru a face puncte. Cu cat sunt mai multe bile aliniate, cu atat scorul va fi mai mare si jocul va fi mai distractiv.

Cand 3 bile sunt aliniate, acestea dispar de pe ecran, facand loc altor bile noi sa apara pe ecran. Cand sunt 4 sau chiar 5 bile aliniate, acestea se vor transforma intr-o singura bila cu puteri mai mari - bile care daca le vei folosi intr-o combinatie de alte 3 sau mai multe bile, acestea vor exploda oferindu-ti punctaj cat mai mare.

Puteti juca chiar aici pe site cele mai interesante si distractive: Jocuri cu Candy Crush. Veti vedea ca avem incluse in colectia noastra de jocuri cu Candy Crush mai multe tipuri de jocuri, pentru a multumi toate gusturile jucatorilor si vizitatorilor nostri.

Aveti grija, totusi, aceste jocuri cu Candy Crush chiar dau dependenta! Va recomandam sa intrati pe site cat sa va relaxati, sa va simtiti bine si sa va destresati. Timpul prea mult petrecut pe site este timp pierdut din viata voastra si nu va recomandam.
News comments
Log-in to add a comment
Jocurile tale preferate
Log-in to save favourites

X
Exit fullscreen