Anon
Inregistrandu-te castigi puncte!
Login  Inregistreaza-te!
.
Hainute copii pentru diferite anotimpuri

Haine copii

Iar se schimba anotimpul, iar transferam hainele prin sifoniere, iar nu stim cum sa ne imbracam – dimineata si seara e mai frig, ziua e soare...Incep scolile si prima grija este la hainute copii pentru copiii nostri. Cu uniforme sau fara? Cum ii imbracam cand sunt in afara scolii? Si, mai ales, cum le place lor? Pentru ca au mofturi, preferinte si culori adorate. Zilele astea alergam prin magazine cu ei de mana si cautam, probam, admiram si cateodata ne certam cu ei pentru ca nu se potrivim la gusturi vestimentare.

Pragmatici, parintii se indreapta spre hainute copii calduroase, rezistente, de calitate. Copiii sunt atrasi de hainute copii inzorzonate, colorate, iar desenele imprimate sunt mai importante pentru ei decat tesatura, fermoarul sau gluga.

Combinati utilul cu frumosul! Lasati-va copiii sa-si aleaga hainutele pe care le vor purta – asta le va crea o stare de bine nu doar la cumparare, dar si la purtarea lor. Alegeti calitatea si lasati-i pe ei sa aleaga culorile, invatandu-i cum sa le asorteze. Ei prefera hainutele pentru copii in culori aprinse, vesele, pentru ca ii incanta si le dau energie.

Negru si maro predominant nu sunt optiuni fericite cand alegem hainute copii. Dar aceste culori pot fi prezente adiacent pe langa rosu, verde, galben, portocaliu, albastru sau lila. Mai ales cei care la scoala poarta uniforme, vor dori hainute in culori cat mai diferite de culorile uniformei. Plictisiti s-o poarte 4-5 ore zilnic, copiii vor dori s-o inlocuiasca cu haine mai usoare si viu colorate. Poate ca hainutele pentru copiii in culori deschise sunt mai greu de spalat si de intretinut, dar avand in vedere ca ei cresc repede, nu le vor purta mult timp. Insa le vor purta cu bucurie. Ce e mai important: detergentul consumat sau bucuria copiilor? Hainele lor, alegerea lor!News comments
Log-in to add a comment
Jocurile tale preferate
Log-in to save favourites

X
Exit fullscreen