Anon
Inregistrandu-te castigi puncte!
Login  Inregistreaza-te!
.
Covoare 3D, bucurii pentru cei mici
Covoare 3D, bucurii pentru cei mici
Articol scris de: admin1, 18, 10:19 - 0 comments

 

Atunci cand alegem un covor pentru copilasul nostru, nu obisnuim sa ne gandim la functionalitatea lui in relatia cu cel mic, ci mai degraba la felul in care acesta se integreaza in peisajul camerei.

 

Probabil multi dintre noi deja stim insa, ca locul in care se joaca cel mai mult cei mici, este covorul. Cel mic adora sa isi insire jucariile si sa inventeze jocurile de care intotdeauna, in viata de adult, isi va aduce aminte cu placere.

 

In aceste conditii poate ar fi o idee foarte buna ca cel mic sa aibe un covor 3D sau mai multe covoare 3D – un spatiu de joaca in care cele mai frumoase vise, pot deveni realitate, in virtutea inocentei copilariei.

 

Un covor 3D stimuleaza creativitatea celui mic. Parintii vor avea grija sa achizitioneze accesoriile potrivite covorului – pentru un covor tip ferma spre exemplu, parintii vor achizitiona casute, garduri, animale samd.

 

Cel mic va avea ocazia sa se joace pe covorul 3D impreuna cu prietenii, povestile inventate fiind cu atat mai frumoase.

 

Atunci cand achizitioneaza un covor 3D parintii trebuie sa fie atenti intotdeauna la materialele din componenta acestuia – care trebuie sa fie cat mai naturale si mai ales non-alergene.


Poti cumpara covorase 3D de pe magazinul Iaia si Graunta.

News comments
Log-in to add a comment
Jocurile tale preferate
Log-in to save favourites

X
Exit fullscreen